Bergerweg, 200
1817 MN Alkmaar

www.youngresultants.nl

YoungResultants

Algemene informatie

Wij begeleiden de jongste generatie werkenden. Met hun frisse en onbevangen houding brengen zij binnen jouw organisatie vaart in verandering en nieuwe inzichten. Wij identificeren de verschillende generaties binnen organisaties en laten hen samenwerken en excelleren.

Bij YoungResultants willen wij talenten de kans geven om hun vaardigheden te ontwikkelen en om te komen tot een zinvolle invulling van hun bijbaan, waardoor zij zich bewust worden van hun kwaliteiten en zij voor het bedrijfsleven een toegevoegde waarde zijn.

Als talent bij YoungResultants zetten we de talenten in bij verschillende opdrachtgevers en verschillende opdrachten die in lijn liggen met hun opleiding en/of interesses. Doordat je op projectbasis werkt kom je in aanraking met veel verschillende bedrijven en dat zorgt voor variatie in je werk en een interessant netwerk voor de toekomst.

Als stagiair(e) werk je mee aan het doorontwikkelen van het concept van YoungResultants. Je werkt met gelijkgestemde (talenten) om je heen en tegelijkertijd krijg je de begeleiding die je verdient van ervaren senior organisatieadviseurs. Kortom de juiste combinatie om te leren en te werken.