Frieseweg, 1A
1823CA Alkmaar

www.youngcapital.nl

YoungCapital

Algemene informatie

Als YoungCapital zijn we een vooraanstaand bedrijf in recruitment en HR-oplossingen, en we leggen de nadruk op het verbinden van jong talent met werkgevers. We geloven sterk in de waarde die jongeren kunnen toevoegen aan organisaties, en daarom streven we naar de perfecte match tussen talent en werkgever. Ons innovatieve platform versnelt en vereenvoudigt het wervingsproces voor zowel werkzoekenden als bedrijven, dankzij slimme algoritmen en geavanceerde matchingtechnologieën vinden we snel en nauwkeurig de juiste kandidaten voor verschillende functies.

We bieden diverse diensten, zoals uitzendwerk, detacheringsoplossingen en talentontwikkelingsprogramma’s. Ons team bestaat uit gedreven experts die zich inzetten voor het ondersteunen en begeleiden van professionals bij hun groei en ontwikkeling. Dankzij ons voortdurende streven naar innovatie blijven we vooroplopen in de wereld van talentacquisitie en HR-oplossingen.

Samen met ons uitgebreide netwerk van partners en klanten creëren we kansen voor jongeren in de arbeidsmarkt. We zijn trots op onze rol in het creëren van mogelijkheden en het vormgeven van de toekomst van werk voor jong talent.