Jan Smulderstraat 22
5512AZ Vessem

www.welten.eu

Welten

Algemene informatie

Werken bij Welten is werken voor de grote merken in de financiële dienstverlening. De opdrachten die je uitvoert zijn van tijdelijke aard, maar jij sluit geen deur zonder een blijvende indruk achter te laten. Professionals van Welten zijn er om financieel dienstverleners te helpen veranderen . Dat doe je met vakinhoudelijke kennis en een kenmerkende mentaliteit die uitgaat van denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Wft, PE en permanente actualiteit: als je als financieel professional wilt werken worden door de wetgever de nodige vereisten gesteld aan je vakinhoudelijke kennis. Die vereisten krijgen hun beslag in diploma- en continue scholingseisen. Bij Welten staan we achter deze eisen, maar ze zijn voor ons niet meer dan een hygiënefactor. Daarom voorzien we je kosteloos van de opleidingen en tools die je nodig hebt eraan te voldoen.

Bij Welten besteden we uitdrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden en competenties die je nodig hebt om in een snel veranderende sector voorop te lopen. Daarvoor ontwikkelden wij het programma De Nieuwe Financieel Professional (NFP). NFP is een opleidingsprogramma en visie op financieel vakmanschap in één. De opleidingen richten zich op het ontwikkelen van belangrijke sleutelcompetenties náást de kenniseisen die de wetgever aan je stelt. Deze sleutelcompetenties en vaardigheden zetten jouw ontwikkelpad kracht én vaart bij, voor nu en in de toekomst.