Alkmaar
1817 Alkmaar

www.webdelta.nl

Webdelta

Algemene informatie

Webdelta is het resultaat gericht online marketing bureau uit Alkmaar. Wij bouwen doordachte websites en webshops, richten advertentiecampagnes voor Google, Bing en Facebook in en helpen onze klanten met zoekmachine optimalisatie aan relevant bezoek en conversies via hun websites.

Webdelta bestaat uit een team van web developers, zoekmachine specialisten en (online) marketeers, waaronder ook stagiaires. Wij zijn gecertificeerd Google en Bing Partner, hebben gezamenlijk meer dan 45 jaar online ervaring, hebben techniek én marketing onder één dak en een aantoonbaar trackrecord van succesvolle klanten.
Een stage bij ons is veelzijdig. In 2019 hebben wij een aantal projecten waar veel mogelijkheden zijn om je kennis en kunde op het gebied van marketing of ondernemen in de praktijk te brengen.

Je kunt o.a. meewerken aan:

• Een platform met 300 aangesloten bloggers moet beter in de markt gezet worden. We willen een nieuw plan ontwikkelen waarmee we onze klanten beter kunnen bedienen, o.a. door middel van betere procedures om de bemiddeling tussen bloggers en klanten tot stand te brengen, promotie van het platform enz.
• De Deltafactor, een unieke methode om websites hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Hier kun je o.a. actief meewerken met het verhogen van de kwaliteit van websites, leer je de details van succesvolle websites en werk je mee aan de uitbouw van deze dienst.
• Lopende Google, Bing en Facebook advertentiecampagnes. Elke stagiair ondernemen of marketing krijgt bij ons de gelegenheid en helpen we actief om meerdere Google Ads certificaten te behalen.
• Meelopen en meehelpen met lopende projecten voor enkele van onze circa honderd klanten.
• Tijd om je stage-opdracht te doen en ondersteuning daarbij.

Heb je een goed stel hersens, wil je actief meewerken en wil je veel praktijkervaring opdoen? Dan pas jij prima bij ons en spreken we je graag tijdens de middagsessie op dinsdag 12 maart 2019.