Vomar

Vomar Voordeelmarkt

Algemene informatie

Vomar is dé kwaliteitsdiscounter van Nederland. Dat betekent dat we je elke dag de beste kwaliteit producten tegen de laagste prijs bieden. Elke week vergelijken onze prijscheckers meer dan 1000 prijzen met andere supermarkten om te zorgen dat we onze garantie blijven waarmaken.

Hoe wij dit kunnen garanderen? Eigenlijk is het heel simpel: we gedragen ons als echte kruideniers. Alles wat we niet uitgeven, hoeven we later ook niet terug te verdienen. Door deze lagekostenfilosofie kunnen we de prijzen van onze producten dus ook zeer laag houden. Zonder ooit in te leveren op de kwaliteit. En door goed koopmanschap kunnen we je ook nog eens meer dan 70 topaanbiedingen per week aanbieden, bovenop de laagste prijs. Slim bezig, toch?

Vomar Voordeelmarkt is een succesvolle regionale supermarktorganisatie met 64 voordeelmarkten in Noord-Holland, de Bollenstreek, Flevoland en Utrecht. Bij Vomar werken 6000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar. Hier werken 120 medewerkers verdeeld over de afdelingen HRM, ICT, Business control, finance, marketing, categorie management en operations support. Op dezelfde locatie als het hoofdkantoor vind je tevens het distributiecentrum en de productiebedrijven. Onze identiteit kun je als volgt omschrijven; fris, efficiënt, eigentijds, nuchter en héél vriendelijk. Vomar groeit snel, mede door een kwalitatief uitstekend assortiment voor zeer scherpe prijzen. Wij bieden onze klanten drie garanties; de laagste prijs, de beste kwaliteit en de snelste service. Deze beloftes komen wij te allen tijde na, want beloofd is beloofd. Onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel, wat past bij onze familiecultuur. Wij hechten veel waarde aan de (door)ontwikkeling van ons interne talent en hun inbreng wordt zeer gewaardeerd. Samen werken wij aan vernieuwingen, groei en dynamiek om zo onze winkelformule tot een nog groter succes te maken! Kijk voor meer informatie op onze website: www.vomar.nl.