Krijgsman 20
1186DM Amstelveen

www.viatris.com

Viatris

Algemene informatie

Viatris (ontstaan door het samengaan van Mylan en Upjohn, een divisie van Pfizer, in 2020) is in Nederland één van de grootste farmaceutische leveranciers. Wereldwijd werken er enkele tienduizenden personen voor Viatris, waarvan in Nederland ongeveer 120 personen.

Binnen zowel het marketingteam als het digitale marketing-team hebben wij een plek voor jou. Wij zoeken namelijk enthousiaste HBO/WO-studenten met interesse in (digitale) marketing en communicatie.

Waarom een stage bij Viatris?
In een veilige omgeving waar er ruimte is jezelf te ontplooien, maak je grondig kennis met de afwisselende projecten, systemen en strategieën en de verschillende geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica.

Om een goed beeld te krijgen van de marketing binnen een farmaceutisch bedrijf ben jij een volwaardig lid van het gezellige team, en werk je samen met collega’s van het marketing-team, maar ook de Product Managers en sales medewerkers. Je werkt direct mee aan mooie projecten voor verschillende receptgeneesmiddelen, of gezondheidsproducten zoals CB12 (mondwater) en Betadine (wondverzorging). Je leert zo de markt van de zorgprofessional (B2B) én de consument (B2C) kennen.

Gemakkelijk te bereiken met het OV | Ruimte om te ontdekken en creëren | Genoteerd in de Forbes World’s Best Employers 2022 list, Fortune’s Change the World list & Fortune 500