TruQu

Algemene informatie

TruQu ontwikkelt een succesvolle app en web-technologie om de wereld van beoordelingsgesprekken op zijn kop te zetten. Met de software van TruQu kunnen medewerkers makkelijk en op elk moment feedback vragen aan collega’s, klanten en managers en zich zo continu ontwikkelen. TruQu heeft inmiddels meer dan 100 klanten in Nederland en daarbuiten, waaronder bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers.

We bieden verschillende stages aan op verschillende afdelingen. Onze app behoort tot de nieuwste HRM technologie, we werken onder andere aan (internationale) sales en marketingprojecten, we schrijven artikelen voor verschillende websites in ons werkgebied en gaan bij bedrijven langs voor extra ondersteuning bij de software.

We hebben een jong en gedreven team. Naast het werk zijn we altijd in voor tafelvoetbal en tafeltennis. Wil jij weten hoe het is om bij een ambitieuze snelgroeiende organisatie te werken? Wil jij goede begeleiding en tegelijkertijd de ruimte om te groeien en ontwikkelen? Kom dan langs bij onze stand of neem een kijkje op https://truqu.com/?lang=nl