Pyrietstraat 2
1812SC Alkmaar

www.technobis.com

Technobis Holding

Algemene informatie

Technobis Holding is de overkoepelende business unit van Technobis High Tech Solutions (THS), Technobis High Tech Solutions Software Development (THS SD) en Technobis Crystallization Systems (TCS).

Vanuit Technobis Holding werk je voor alle drie de business units!

Technobis High Tech Solutions doet productontwikkeling en serieproductie voor klanten in MedTech, PharmaTech en BioTech markten. Om de producten te realiseren beschikt THS over een engineeringsafdeling voor de ontwikkeling, een inkoopafdeling voor de verkrijging van componenten, een software afdeling en een assemblage en test afdeling voor het samenstellen van de producten. De missie is dan ook: ‘Realising high tech medical products that matter, together!’.

Technobis Crystallization Systems heeft een lijn van onderzoeksinstrumenten voor toepassing in de farmaceutische industrie. Je kunt met deze instrumenten in de beginfase van de ontwikkeling van een medicijn bepalen hoe zich dat gedraagt met betrekking tot de patiënt en met betrekking tot het verdere productieproces om het medicijn te maken. De missie is dan ook: ‘Help research succeed!’.