Robijnstraat 11
1812RB Alkmaar

www.specialistinwebsites.nl

Specialist in Websites

Algemene informatie

Strategisch partnerschap

Bij Specialist in Websites ligt de focus bij het onderhouden en ontwikkelen van een duurzame relatie met onze klanten. Hierbij fungeren wij als strategisch partner van onze klanten op online gebied. Hierdoor kunnen wij het online succes van onze klanten vergroten.

Kernwaarden

Wij hanteren bij Specialist in Websites de slogan: ‘’Wij helpen ondernemers en organisaties om te groeien door middel van online oplossingen’’. Dit realiseren wij door elke dag dicht bij onze 4 kernwaarden te blijven:

ONDERNEMEND   SCHERP   GEDURFD   BUITEN DE KADERS

Full-service internetbureau

Als full-service internetbureau hebben wij de kennis in huis om een website volledig naar de wensen van onze partners te maken. We weten van ieder aspect dat bij het laten maken van een website komt kijken. Het begint bij een huisstijl en een uniek design voor de website. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Door onze specialismen te combineren zorgen we voor een website die goed vindbaar is op zoekmachines zoals Google en Bing. Kortom: wij zijn dé complete website bouwer van Nederland.