Wilhelminalaan 1
1815 JC Alkmaar

sigmasolutions.nl

Sigma Solutions

Algemene informatie

Wat in 2003 begon als een mooi project op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met een vestiging in het centrum van Alkmaar met inmiddels 31 collega’s. Binnen het jonge en dynamische team hangt een gemoedelijke en informele sfeer, waarbij iedereen de kans krijgt om zich door te ontwikkelen als young professional. Dat is het verhaal van Sigma Solutions. Sigma Solutions is Online Business Partner en heeft als doel om online succes te realiseren voor haar klanten in de maakindustrie, groothandels, distributeurs, industrieel dienstverleners en familiebedrijven binnen elke niche. Dit doen zij door een totaaloplossing te bieden die bestaat uit online marketing, technisch development, User Experience, Conversieoptimalisatie & Design en technische ondersteuning bij het beheer van de website.

Dagelijks werkt het team van Sigma Solutions, bestaande uit programmeurs, consultants en online marketeers, aan online oplossingen die ervoor zorgen dat de klanten hun bedrijfsdoestellingen halen en zelfs verbreden. Het portfolio van Sigma Solutions telt inmiddels tal van tevreden Online Succes-klanten. Vele daarvan zijn internationaal actief (vaak op meerdere continenten) en marktleider binnen hun niche.

Als sparringspartner stelt Sigma Solutions de juiste vragen, zorgen zij voor een uitgebreide roadmap en realiseren vervolgens de uitvoering van het plan voor zowel de lange als de korte termijn. Zij leveren niet alleen communicatiemiddelen als websites en webshops, maar beheren en onderhouden deze ook.