RSM

RSM

Algemene informatie

RSM is een snel groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie. In Nederland hebben wij 11 vestiging, verspreid over de regio’s Rotterdam, Zuid , Midden, Noord Nederland, waar zo’n 450 professionals werken. Een unieke samenwerking van middelgrote kantoren voor groot MKB klanten.
The power of being understood. Vanuit deze gedachte ontwikkelt RSM in Nederland meerwaarde voor opdrachtgevers. Elk aangesloten kantoor is geworteld in de regio, kent zijn trots en heeft karakter.
RSM in Nederland maakt deel uit van het RSM Global netwerk. Dit is een wereldwijd netwerken van onafhankelijke accountants en advieskantoren. De kantoren van RSM vind je in ruim 120 landen en wij staan wereldwijd gezien nu op een 6e plaats van accountant- en belastingadvieskantoren.
Bij RSM wordt je uitgedaagd om jezelf continu te ontwikkelen, met een goede balans tussen werk en privé. Want als jij goed in je vel zit, presteer je beter en dat heeft een positieve uitwerking op jou als persoon en je ontwikkeling als financieel professioneel.
Wil jij aan de slag binnen onze organisatie? Kom dan straks naar ons toe en laat een goede indruk en je gegevens achter. Bezoek een van onze social media kanalen onder de naam RSM nl.