QTC

QTC Recruitment

Algemene informatie

QTC Recruitment is een jong en snelgroeiend recruitment bureau. Al decennia lang leveren wij succesvol maatwerk in de Europese life sciences industrie: Wij werven en selecteren hooggespecialiseerde kandidaten voor veeleisende posities in een krappe arbeidsmarkt. Door ons grote netwerk in de life sciences industrie kunnen wij een plaatsingsmodel bieden die 100% succesgarantie heeft.

QTC Recruitment maakt het verschil in Quality, Time en Cost. Onze visie is om een service van wereldklasse te bieden aan onze opdrachtgevers en kandidaten in de Europese life sciences industrie door het bieden van gegarandeerde kwaliteit en tijd efficiënt werken voor concurrerende prijzen. Ons doel is om zowel opdrachtgevers als kandidaten blij te maken: Opdrachtgevers met kwalitatief goede professionals en kandidaten met goede baankansen door middel van onze betrouwbare, persoonlijke en transparante manier van zaken doen.

‘We do it right the first time, every time!’

Wij bieden verschillende stageplaatsen aan op verschillende afdelingen binnen onze organisatie, zoals marketing, finance, recruitment of operations. Hierbij krijg je de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Je gaat een project leiden en krijgt daarbij veel verschillende verantwoordelijkheden. Bij ons zal je deel uit gaan maken van een jong en ambitieus team.