Jan Sluijtersstraat 21
3059VC Rotterdam

www.publiekesectoraccountants.nl

Publieke Sector Accountants

Algemene informatie

Publieke Sector Accountants is een accountantskantoor dat gespecialiseerd is in de accountantscontrole van organisaties in het publieke domein, waaronder gemeenten, gemeenschappelijke regelingen, waterschappen, stichtingen, verenigingen en overheids-vennootschappen. Dit doen wij met ruim 25 collega’s in steeds wisselende teams. De partner- en managerbetrokkenheid is hoog: zij zijn altijd bij het team op de werkvloer aanwezig en zij werken ook echt mee aan de opdracht. Zo leren we van elkaar en is ons team gegroeid naar een betrokkend club van professionals. Wij werken vanuit onze kantoorlocaties in Rotterdam, Castricum en Alkmaar.

In de sector waar wij werken is altijd sprake van ontwikkelingen die je uitdagen om mee te denken. Dat maakt ons werk afwisselend en uitdagend en wij zijn maatschappelijk relevant! In onze compacte teams werk je mee op meerdere opdrachten. Omdat onze teams niet alleen samenwerken maar ook samen zijn, hebben wij veel oog voor jouw ontwikkeling en ondersteunen we jou dagelijks om je controle- en adviesvaardigheden verder te verbeteren.
Lijkt het jou leuk om te werken bij een accountantskantoor waar sprake is van een goede work-life balance, waar wij werken in een platte organisatie, waar doorgroeimogelijkheden zijn die passen bij jouw ontwikkeling en ambitie, waar sprake is van uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder studiemogelijkheden, een meer dan marktconform salaris en een auto van de zaak? Dan moeten wij elkaar snel spreken!