MEO

Helderseweg 28
1817 BA Alkmaar

werkenbijmeo.nl

MEO

Algemene informatie

MEO, ooit begonnen met een drukwerkportal in een antikraakpand. Nu, een bedrijf met meer dan 35 medewerkers en meer dan 500 klanten. Sinds de oprichting heeft altijd 1 ding centraal gestaan: een verschil maken. We werken elke dag keihard om onze klanten te blijven verwonderen en nieuwe ervaringen op te doen. En we doen dit met veel succes.

Een verschil maken bij MEO?
Er zijn weinig bedrijven die met zo’n jong team zo snel groeien. De combinatie van sociale en commerciële doelstellingen zorgen voor een unieke dynamiek binnen het team. Onze jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers leveren verschillende diensten vanuit onze studio’s in Alkmaar en Haarlem.

Bij ons maakt het niet uit wie je bent, wat je leeftijd is en wat voor ervaring je hebt. Als jij goed bent in wat je doet, is dat het enige wat telt.

Je zult je bij ons niet gauw vervelen. Grote klanten, complexe opdrachten en nieuwe ervaringen zijn aan de orde van de dag. Dat vraagt om leergierigheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit, maar het biedt je daarnaast een hoop kansen voor de toekomst.

Ben je nog steeds geïnteresseerd? Kijk op werkenbijmeo.nl voor onze vacatures of stuur een open sollicitatie via info@werkenbijmeo.nl