KPMG

KPMG

Algemene informatie

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Samen maken we het succes!
Bij KPMG zetten we het begrip diversiteit in een breder kader. Het gaat niet simpelweg over mannelijke en vrouwelijke collega’s. Het gaat over de beste combinatie van individueel talent in succesvolle teams, op de juiste plek. Over samenwerken en verder kijken. Het is een optelsom die innovatieve oplossingen voor vraagstukken van onze klanten oplevert én hen net even een ander perspectief biedt.

Ben jij als wo’er of hbo’er nieuwsgierig hoe het eraan toegaat bij een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van audit? Loop dan stage bij KPMG. Een uitdagende en dynamische omgeving waar je waardevolle werkervaring opdoet.

De voordelen van stage lopen bij KPMG:
• Sfeer proeven bij een van de grootste audit- en consultancybureaus in Nederland
• Je draait direct mee in een professioneel team van ervaren mensen
• Intensieve begeleiding door een KPMG’er
• We beschouwen je als een volwaardige collega
• Inclusief werkplek, laptop én stagevergoeding
• De duur, periode en aantal uur per week zijn bespreekbaar