KLM

KLM Royal Dutch Airlines

Algemene informatie

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is in 1919 opgericht en de oudste, nog onder haar oorspronkelijke naam opererende, luchtvaartmaatschappij ter wereld. Met ruim 32.000 medewerkers is KLM één van de grootste werkgevers van Nederland. KLM is in 2015 verkozen tot favoriete werkgever van Nederland.

KLM heeft als doelstelling Europa’s meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerk-carrier te worden. Dit doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier. AIR FRANCE KLM is in 2015 voor de 11e achtereenvolgende keer door de Dow Jones Sustainability Index uitgeroepen tot meest duurzame luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Om de eerste keuze te zijn en te blijven voor kritische klanten, is innoveren noodzaak. KLM steekt dan ook veel tijd en energie in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. KLM’s Social Media Hub is hiervan misschien wel het bekendste voorbeeld.

KLM heeft jaarlijks ongeveer 150 stageplekken beschikbaar voor hbo studenten. Al onze afdelingen hebben uitdagende stages beschikbaar: variërend van Marketing Communication & Brand op het hoofdkantoor in Amstelveen tot Assistant Controller AF KLM Cargo bij Accounting / Finance op Schiphol Oost. Een grote, internationale en dynamische organisatie die persoonlijke en professionele ontwikkeling voor stagiaires voorop stelt.