Nieuwe Steen 37
1625 HV Hoorn

www.kaaphoorn.net

KaapHoorn

Algemene informatie

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de accountancy of als belastingadviseur? Bij Kaap Hoorn bieden we een gezellige werkomgeving met veel persoonlijk contact en korte lijnen. In tegenstelling tot wat je zou verwachten van een “klein” accountantskantoor hebben wij veel interessante klanten, van kleine DGA ondernemingen tot grote landelijke organisaties met vestigingen in het buitenland.
Wat vinden wij als team belangrijk? Professionaliteit, afwisseling in klanten en werk, altijd blijven leren, teamgeest en jezelf kunnen zijn. Spreek jou dit aan? Laat ons dan weten binnen welk specialisme jij graag jouw plek wil kapen en kom langs! Je hoeft niet meteen te solliciteren op een specifieke functie, kom eerst eens langs om te kijken of voor ons beiden de klik er is.
Wij bieden volop doorgroei mogelijkheden en uiteraard de mogelijkheid om een studie te volgen naast je baan. Kortom een ideale combinatie van een professionele organisatie en de Westfriese nuchterheid. Tijd om jouw plek te kapen!

Zie ook onze leuke video op de website: https://www.kaaphoorn.net/