HorecaTraders

HorecaTraders

Algemene informatie

HorecaTraders is specialist in verkoop van horeca apparatuur en professionele keukenapparatuur. Via een uitgebreid netwerk van leveranciers leveren wij keukenapparatuur aan restaurants, bedrijfskeukens, sportkantines, maar ook aan grote instanties als hotels en de Rijksoverheid.

HorecaTraders biedt 2 stageplaatsen voor een meewerkstage, waarbij ook ruimte is voor het doen van onderzoek. Stage lopen bij HorecaTraders betekent een stage waar je plezier in hebt, bij een werkgever waar je trots op kunt zijn. Het HorecaTraders team bestaat uit jonge professionals met een passie voor de horeca- en bedrijfskeukens. Door onze gedreven medewerkers kunnen wij nóg klantgerichter worden, om zo het succes van HorecaTraders uit te breiden.

Of het nou horeca apparaten zijn zoals friteuses, contactgrills, vrieskisten, heteluchtovens, blenders of horeca benodigdheden zoals koksmessen en horeca pannen. HorecaTraders heeft voor elke gelegenheid wel een oplossing. De beste leveranciers zijn opgenomen in het preferred suppliers network van HorecaTraders. Hiermee willen wij een betrouwbare non-food horeca totaalleverancier zijn. Als non-food groothandel werken wij met diverse nationale en internationale leveranciers. Onze partners zijn Liebherr Professional, Miele Professional, Robot Coupe, Hendi FSE, Samsung en Panasonic.