Holder

Holder

Algemene informatie

Wij zijn Holder! Een team van applicatie-ontwikkelaars dat enthousiast wordt van innovatie. Ja, we zijn nuchter, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs. Maar dat is volgens ons de perfecte mix voor het creëren van succesvolle online producten! Vanaf de eerste kennismaking tot het extreem snel ontwikkelen van de applicatie zijn we de sparringspartner van onze klant. Met innovatieve uitbarstingen, enthousiaste hersensspinsels en op ons RAD-platform Betty Blocks ontwikkelen we applicaties voor klanten als NH1816, Reaal, TUI, Vereniging van Nederlandse Banken en Ymere.

Holder bestaat dit jaar 15 jaar! Maar dat maakt ons zeker niet saai. Met een betrokken team en pragmatische aanpak vergroten we het onderscheidend vermogen van onze klanten. Het team bestaat inmiddels uit 40+ werknemers, variërend van getalenteerde applicatie-ontwikkelaars en business engineers, gedreven product owners en marketeers. Daarnaast heb je nog eens 60 indirecte collega’s van de andere bro-companies. Kijk ook eens op onze Twitter en Instagram pagina om meer te weten te komen over onze bedrijfscultuur.

Wat bieden wij?
Toffe opdrachten van de meest uiteenlopende organisaties;
Ruime mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten;
Een vriendenclub met vaak team- & bedrijfsuitjes: thema-feestjes, festivals, vrijmibo’s, we houden ervan;
Naast je directe collega’s zijn er ook nog zeker 100 andere collega’s in het pand te vinden die je dagelijks ontmoet tijdens de verzorgde lunch;
Een nog naar nieuw ruikende werkplek in Alkmaar de oplevering van ons nieuwe pand is in december 2017;
En uiteraard bieden wij een goede stage vergoeding.