Van der Kaaijstraat 64
1815 VM Alkmaar

www.halito.com

Halito!

Algemene informatie

Wil jij ontdekken of een jong tech-bedrijf iets voor jou is? Kom tijdens het stage-event kennismaken met onze enthousiaste marketing manager die met plezier al jouw vragen beantwoordt!

HALITO! IS…
Halito! is een alles-in-één online event registratie tool voor event managers die zakelijke events organiseren. Wij begeleiden onze klanten bij de opzet van event communicatie en registratie zodat zij hun events naar een hoger niveau kunnen tillen. We willen onze klanten laten excelleren door hen te inspireren en te enthousiasmeren. Dat doen we door het aanbieden van kennissessies, whitepapers, best practices en blogartikelen.

De vestiging Alkmaar is verantwoordelijk voor de sales en marketing van het bedrijf. Hier bruist het van de ideeën en leuke projecten want de eventindustrie staat niet stil. Het voeren van onderzoeken naar trends en ontwikkelingen is een continu proces waar stagiair(e)s ons in kunnen bijstaan.

Voel jij je geroepen om te ontdekken welke nieuwigheden impact zullen hebben in de bruisende wereld van zakelijke events? Wil jij knowhow opdoen in online event communicatie? Dan biedt Halito! een boeiende stageplek.

JIJ BENT…
Je bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, je bent ondernemend, proactief, zelfstandig, resultaat- en klantgericht. Jij weet grotere hoeveelheden info te herleiden tot de essentie. Jij vindt het leuk om marktonderzoek om te zetten naar adviezen en nieuwe sales of marketing campagnes.

HALITO! BIEDT…
Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het optimale uit jezelf te halen binnen een informele werkomgeving in ons kantoor te Alkmaar. Onder begeleiding van onze marketeer goeroe en sales tijgers bewandel je het pad van de bits and bytes in de zakelijke eventindustrie.