Guidion

Guidion

Algemene informatie

Iedere minuut maken wij zeven klanten gelukkig met een succesvolle installatie in en om het huis. Wij doen dit samen met vakkundige zelfstandig ondernemers door heel Nederland. En met een hoop enthousiaste collega’s op kantoor. Met elkaar creëren wij woongeluk voor iedereen!

Onze Business
Wij houden van verandering en dynamiek. Daarom werken wij voor en namens partners in verschillende sectoren, onder andere in de energie en telecom, maar we zoeken ook steeds naar nieuwe markten. Dit vraagt om steeds nieuwe benaderingen. Dat houdt ons scherp.

Onze Cultuur
Wij geloven in geluk. Als mensen gelukkig zijn, straalt dat positief af op het bereiken van onze doelen. Maandelijks sturen wij op geluk aan de hand van onze eigen GeluksBarometer. Om aan het licht te krijgen hoe wij binnen teams het werkgeluk kunnen verhogen.
Geluk op het werk en geluk thuis gaan hand in hand. Daarom zijn wij de uitdaging aangegaan om te onderzoeken of wij onze mensen kunnen helpen hun persoonlijk geluk te stimuleren. Een uniek avontuur. De kers op de taart is de spontaan op te nemen Geluksdag! Voor iedereen. Om de dag te plukken op een manier die jou gelukkig maakt. Geluk als spil van onze cultuur en strategie. Omdat het onze werkende én persoonlijke levens zoveel leuker maakt!

Ons Model
Op ons kantoor werken wij met een mix van vaste medewerkers, oproepkrachten en stagiairs. Met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar kunnen wij met recht zeggen dat wij een “jong & dynamisch” bedrijf zijn! Dat is vanaf het begin af aan zo gegroeid. De gedrevenheid en energie die voortkomt uit de jonge groep mensen wordt dagelijks gevoeld. Dat werkt inspirerend.
Maar we zijn ook kritisch. Wij zoeken mensen die zelfstandig kunnen functioneren binnen de setting van een team. Die fouten durven te maken en daarvan leren. Openstaan om te groeien. Om de vakkundigheid en het inlevingsvermogen te ontwikkelen om de klant te helpen. Echt te helpen. De klant misschien zelfs een stukje slimmer te maken. Want ook daar geloven wij in: dat wij nooit uitgeleerd zijn en continu van elkaar kunnen leren. Op managementniveau, op teamniveau en in de samenwerking met partners, klanten en experts. Ook dat is Samen Slimmer.

ONZE EXPERTS IN HET VELD
Naast de mensen op het kantoor, werken wij dagelijks samen met een groep van vele honderden mensen in het veld: onze experts. Allemaal zelfstandige professionals, die hun vak verstaan en vanuit ondernemerschap de beste kwaliteit leveren aan onze partners en klanten. Technische professionals die staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. En samen een landelijk dekkend netwerk vormen. Flexibiliteit en ondersteuning. Dat is de kracht van het model.