Ampèrestraat 1
1817 DE Alkmaar

www.efk.nl

EFK interim-management en advies

Algemene informatie

Met meer dan 25 jaar ervaring is EFK Interim-management en advies dé expert op het gebied van financiën, administratie en control voor overheids- en not-for-profitinstellingen. Ons professionele team, bestaande uit financials, HR-professionals en consultants, staat klaar om organisaties naar een hoger niveau te tillen. Als interim professional bij EFK ga je aan de slag bij verschillende organisaties in de publieke sector; dit maakt het werk veelzijdig en uitdagend.

Ons team van professionals is voornamelijk actief in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Door onze jarenlange expertise en diepgaande kennis kunnen wij organisaties helpen om tot de beste oplossingen te komen. Onze dienstverlening is altijd maatwerk en volledig afgestemd op de specifieke behoefte van de klant.
Bij EFK interim-advies en management heerst een informele en warme sfeer, waarin iedereen erg enthousiast is over het vak en gedreven is. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen zoals sportieve uitjes, informele branchemeetings/borrels en gezellige personeelsuitjes. Op kantoor in Alkmaar lunchen we samen zodat we met elkaar verbonden blijven. Kortom; een bedrijf waar jij je thuis kan voelen!