Dynamostraat, 72
1014 BZ Amsterdam

www.donsje.com

Donsje Amsterdam

Algemene informatie

Donsje is een exclusief kindermerk dat is opgericht in 2013. We staan bekend om onze onweerstaanbaar schattige designs, waar niet alleen kinderen dol op zijn, maar zeker ook hun ouders. Onze collecties bestaan uit fantasierijke schoenen, hoogwaardige kleding en bijpassende accessoires.

Onze producten zijn direct herkenbaar dankzij hun bijzondere designs en verfijnde details. Al onze producten worden met de hand gemaakt van premium leer en kwalitatieve stoffen. Deze materialen selecteren wij zorgvuldig op duurzaamheid en hierbij maken wij alleen gebruik van de beste selectie. We gebruiken alleen veilige materialen die zijn getest en voldoen aan strenge Europese regelgeving.

Donsje werkt samen met toegewijde fabrieken, waar lokale ambachtslieden in een veilige en positieve werkomgeving werken tegen een eerlijk loon. Donsje doneert een deel van haar winst aan de Shining Star foundation, een school in Nairobi die is opgezet door de oprichters van Donsje.

Onze collecties worden wereldwijd aangeboden in de mooiste kinderboetieks en luxe warenhuizen van New York tot Londen en van Parijs tot Tokyo.