De Hooge Waerder

De Hooge Waerder

Algemene informatie

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). Onze klanten zijn ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. We staan dichtbij de klant en weten wat er speelt. Onze mensen begrijpen het belang van ICT-oplossingen. Zo wordt op professionele wijze samengewerkt in een informele sfeer. Iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel door te groeien. We houden van mensen die initiatief nemen en zelfstandig zijn en het leuk vinden om direct contact met de klanten te hebben.

Kenmerkend voor De Hooge Waerder als werkgever is: de openheid. Openheid in veel facetten. Wij staan open voor de wensen en vragen van klanten, voor innovaties en ontwikkelingen in het vak, voor de carrière wensen van individuele medewerkers. Bij De Hooge Waerder is samenwerking vrijwel vanzelfsprekend. Met elkaar geven wij onze klanten dienstverlenging van een hoog kwaliteitsniveau. Voor minder doen wij het niet. Ook daar zijn wij heel open in.

Drive, passie en vooral werkplezier zijn kenmerken die bij ons horen

De Hooge Waerder onderscheidt zich van andere accountants-kantoren doordat onze medewerkers een breed en gevarieerd takenpakket hebben en daarbij ook nog een grote mate van zelfstandigheid. Je zult zelf ervaren hoeveel extra werkplezier dat geeft. Het creëert namelijk alle ruimte om te doen waar je goed in bent, zodat je je kwaliteiten verder kunt ontplooien.

Ons doen en ons laten

Bij ons vind je een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid. Zonder dat je je een eenling voelt, zonder zware hiërarchie, zonder ivoren torens. Integendeel, bij De Hooge Waerder overheerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Dat stelt iedereen in staat om elkaar te ondersteunen, waardevolle kennis te delen en meer te weten over je klant en de markt waarin hij actief is. Zo haal je het beste uit je collega’s. En uit jezelf.

Meer informatie over De Hooge Waerder en de openstaande vacatures vind je op https://www.dehoogewaerder.nl Of neem contact met mij op via 072 518 00 00 of skroone@dehoogewaerder.nl