Provincialeweg 33
1506 MA Zaandam

europe.bungeloders.com

Bunge (Loders Croklaan)

Algemene informatie

Bunge Loders Croklaan is een wereldspeler in duurzame speciaalvetten en -oliën voor voedselproducenten.
Samen met ongeveer 450 collega’s werk je aan het produceren en ontwikkelen van vetten die gebruikt kunnen worden in chocolade, bakkerijproducten en babyvoeding, maar ook in diervoeding en sportvoeding vind je onze producten terug.

Bunge Loders Croklaan is de vetdivisie binnen Bunge, een wereldleider in olie- en graanproducten en voedingsingrediënten. Met het hoofdkantoor in St. Louis, Missouri en wereldwijd 24.000 werknemers, verdeeld over 350 haventerminals, oliezaadverwerkingsfabrieken, graanfaciliteiten en productie- en verpakkingsfaciliteiten levert Bunge’s voedsel en brandstof aan een groeiende wereldbevolking. Daarnaast realiseert ons bedrijf duurzame producten en kansen voor meer dan 70.000 boeren en consumenten over de hele wereld. Bunge’s culturele waarden zijn: Act as one team, Drive for excellence en Do what’s right! Duurzaamheid vormt de kern van wat we doen en we zijn al meer dan een decennium marktleider op dit gebied.

Stagemogelijkheden kunnen er zijn in Productie, Engineering, Maintenance, WTB, elektrotechniek of IT, maar ook op het hoofkantoor (Supply Chain, Finance, HR, Sustainability, Sales of Customer Service, Legal, etc) of in ons laboratorium.
In Nederland beschikt Bunge over een soja verwerkende fabriek in Amsterdam en een kantoor in Rotterdam, en Bunge Loders Croklaan beschikt over een productiefaciliteit in Wormerveer en een hypermoderne fabriek in Rotterdam. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam.

Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website http://europe.bungeloders.com/, https://jobs.bunge.com/ (maak een job alert aan en geef je op voor onze talent pool zodat we je in de toekomst kunnen benaderen) en www.bunge.com.