Celsiusstraat 12
1704 RW Heerhugowaard

www.werkenbijbukom.nl

BUKOM Service B.V.

Algemene informatie

BUKOM Circulair Industrial Solutions, de keten in het klein. Met plantaardige olieraffinaderijen en tankopslagbedrijven als belangrijkste partners, verwerkt en bewerkt BUKOM reststromen uit het raffinageproces tot nieuwe hoogwaardige grondstoffen voor o.a. de biobrandstofindustrie.

BUKOM is verdeeld in 3 verschillende business units: BUKOM Recycling, Trading en Industrial Services. Het proces begint bij de in/- en verkoop van oliën en vetten door BUKOM Trading. Bedrijven die niet in staat zijn reststromen via hun eigen systeem uit tanks of installaties te krijgen, maken gebruik van de diensten van BUKOM Industrial Services. Vervolgens recyclet BUKOM Recycling de reststromen tot nieuwe grondstoffen. Door de jaren heen zijn deze diensten gevormd tot een ware specialiteit waarbij BUKOM zich onderscheid met het aanbod van een compleet pakket. Zowel het verwijderen als recyclen van reststromen, als het volledig voedselveilig gereinigd opleveren van complete installaties en fabriekshallen.

BUKOM is een groeiend familiebedrijf met een platte organisatie. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in voor circulaire industriële oplossingen die het verschil maken op het gebied van recycling, industriële reiniging en afvalmanagement.

Zoek jij een stage waar geen dag hetzelfde is? Ben je ambitieus en op zoek naar een plek in het MBK met doorgroeimogelijkheden? Tijdens je stage bij BUKOM krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Bovendien kom je te werken in een gezellig en relatief jong team. Regelmatig vinden er uitjes plaats met het team, waar jij als stagiaire uiteraard ook onderdeel van uitmaakt. Kom jij ons team komend semester versterken?