Comeniusstraat 8
1817 MS Alkmaar

www.breinstein.nl

Breinstein

Algemene informatie

Breinstein is een innovatief traineebedrijf in de IT, met als belangrijkste aandachtsgebieden Informatiemanagement, Data Analytics en Cyber Security. Het begon ooit op een zolderkamertje in Alkmaar en is uitgegroeid tot een landelijk traineebedrijf met kantoren in Alkmaar, Rotterdam en Utrecht.

Jaarlijks stromen meer dan 150 hoogopgeleide IT-talenten via Breinstein de arbeidsmarkt op. Onze klanten – inmiddels al meer dan 500 – zitten vooral in de publieke sector: van de Rijksoverheid tot gemeenten, van waterschappen en provincies tot ziekenhuizen en universiteiten.

ONS DNA
Ondernemend, ambitieus en energiek. Dat is Breinstein! Ons DNA zorgt voor oneindige mogelijkheden. We houden van snelheid en innovatie stroomt door onze aderen. We zijn altijd op zoek naar verbinding tussen mens en technologie. Daarbij hebben we altijd oog voor het persoonlijke, dat is waarom mensen voor ons kiezen. We zijn teamplayers, want samen kom je altijd verder dan alleen. En tot slot: fun is geen pré maar een must voor ons.

Voor onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar stagiaires voor de afdelingen Accountmanagement, Recruitment, Marketing en HR.