Belastingdienst

Belastingdienst

Algemene informatie

Werken bij de Belastingdienst

Wil jij werken bij een grote organisatie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden? Heb je dienstverlening hoog in het vaandel staan? En wil je kansen krijgen en mogelijkheden creëren om jezelf te ontwikkelen? Dan is werken bij de Belastingdienst écht iets voor jou!

De Belastingdienst wil de ‘tax gap’ zo klein mogelijk laten zijn! En ook daarom wil de Belastingdienst toekomstbestendig zijn: beter, goedkoper en ‘meer in control’. Modernisering van de interactie en versterking van data-analyse staan in deze aanpak centraal, die wordt uitgevoerd door de vier organisatieonderdelen: Belastingen, Toeslagen, Douane en FIOD.

Werken bij de Belastingdienst betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Vrijwel elke burger en ieder bedrijf komt met ons werk in aanraking. Én kijkt met een kritische blik mee over onze schouders. Dat maakt werken bij de Belastingdienst altijd uitdagend, afwisselend en inhoudelijk erg interessant.

Nederland kan niet zonder de Belastingdienst kan niet zonder jou!

Geïnteresseerd?
Meer informatie over onze actuele vacatures, ontwikkelingen óf evenementen van de Belastingdienst vind je op werken.belastingdienst.nl. Ook kun je het laatste nieuws volgen via linkedin.com/company/belastingdienst of ons twitteraccount @BDCarriere.