Herman Gorterstraat 55
3511EW Utrecht

www.werken.belastingdienst.nl

Belastingdienst

Algemene informatie

De Belastingdienst. Van iedereen, voor iedereen
De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. Onze ruim 30.000 medewerkers heffen, innen en controleren belastingen, zorgen voor het uitbetalen van toeslagen, verrichten douanetaken en sporen fraude op. Dit doen ze tegen een dynamische achtergrond van constant veranderende wetgeving en een groeiende hoeveelheid big data. Ruim 17 miljoen particulieren en bedrijven rekenen elke dag op een zorgvuldige en rechtvaardige Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst betekent dan ook werken met impact en bijdragen aan een financieel gezond Nederland.
We zijn altijd op zoek naar vakspecialisten die meehelpen de Belastingdienst verder te ontwikkelen. Je kunt aan de slag in diverse functies aan op het gebied van accountancy, data science, fiscaliteit en ICT. Bij onze organisatieonderdelen Belastingen en Toeslagen, maar ook bij de Douane en de fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD).
Kiezen voor een carrière bij de Belastingdienst is een bewuste keuze om jezelf te ontwikkelen én iets te betekenen voor de samenleving. Je wordt elke dag geprikkeld om je te blijven ontwikkelen, voor het beste resultaat te gaan en het uiterste van jezelf te vragen. Samen de schouders eronder zetten om bij te dragen aan goed functionerend Nederland. Dat is werken bij de Belastingdienst.