Comeniusstraat 4a
1817 MS Alkmaar

werkenbijbdo.nl

BDO

Algemene informatie

BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Bij BDO houden we jouw persoonlijke doelen altijd in beeld. Daarbij geloven we dat een carrière meer is dan het bereiken van de top. De weg ernaartoe vinden we minstens zo belangrijk. Een baan waarin je elke dag voldoening en uitdaging vindt. Waarin je kansen niet alleen kunt grijpen, maar ook zélf kunt creëren. En waarin niet alleen je professionele kwaliteiten ertoe doen, maar ook wie jij bent als mens en collega.

Met meer dan 1.400 vestigingen en 64.000 professionals in 154 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationale onderneming werkt… met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Starters Academie, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling én training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen