M. de Klerkweg 3
1703 DK Heerhugowaard

www.werkenbijalfa.nl

Alfa Accountants en Adviseurs

Algemene informatie

Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. We zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden, maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen met meer dan 1000 collega’s aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Wij zijn gespecialiseerd in het MKB en in de agrarische sector en adviseren ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, strategie, accountancy, belastingen, recht, subsidies, salaris en personeel.

Groot worden in wat echt telt
Bij Alfa vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zodat jij kunt uitblinken in wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Voor ons is dat samen delen en succesvol ondernemen voor een betere wereld.

We kijken samen met onze klanten vooruit en voegen waarde toe door te sturen vanuit strategisch perspectief. Wij geloven in lokaal en duurzaam ondernemerschap. Door dichtbij onze klanten te staan en te weten wat hen bezighoudt vormen we een drijvende kracht. Maar ook door dicht bij onszelf te blijven en continu te ontwikkelen als mens en professional.