Berenkoog 67
1822BN Alkmaar

www.afprofilters.nl

Afpro Filters

Algemene informatie

Sinds de start in 1979 heeft AFPRO Filters een leidende rol verworven op de internationale markt voor luchtfiltratie. Met verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, China, Polen en Finland en een uitgebreid internationaal dealernetwerk zijn onze filters wereldwijd verkrijgbaar.

Het AFPRO-team werkt samen met zijn klanten om tot de optimale luchtfilteroplossing te komen. Naast de uitstekende productkwaliteit onderscheidt AFPRO Filters zich ook door een uitstekende logistiek en in het leveren van aanverwante benodigdheden, zoals bijvoorbeeld V-snaren. Door snelle levertijden dankzij een superieure logistiek is AFPRO Filters uitgegroeid tot een betrouwbare internationale partner.

Als producent is AFPRO Filters in staat naast standaard producten ook hoog gespecialiseerd maatwerk te produceren dat aansluit op de specifieke wensen van de klant.

Onze missie
Iedereen heeft recht op schone lucht. Schone lucht die wordt bereikt door het gebruik van onze filters. Daarom is onze missie dan ook: het bereiken van een gezonde leefomgeving. De optimale indoor airquality (IAQ) is prestatieverhogend en brengt het beste in de mens naar boven.

De wereldproblematiek van de te hoge energieconsumptie kan om te beginnen gereduceerd wordt door het gebruik van onze filters. Besparingen van 50% op het energieverbruik van de luchtbehandeling is ons niet vreemd. Zo simpel, zo efficiënt.

Onze visie
Luchtbehandeling en kwaliteit van leven gaan hand in hand. Laat ons ze naar een hoger niveau brengen. Clean air provided by AFPRO Filters!