Arcadialaan 32 CD
1813KN Alkmaar

guidongroep.nl

Actan adviseurs & accountants

Algemene informatie

WAAR ANDEREN PROBLEMEN ZIEN, VINDEN WIJ OPLOSSINGEN
Actan Adviseurs & Accountants
De financiële en fiscale aspecten voor bedrijven en ondernemers zijn complex. Actan adviseert en ondersteunt op deze gebieden. Onze kracht? De toegevoegde waarde en de kennis die we leveren. We denken, kijken en onderzoeken met jou als klant mee, en bieden je daarbij verschillende en verrassende perspectieven. We brengen de risico’s én de kansen in beeld, helpen bij strategische vraagstukken en kijken vooral graag mee vooruit. Van ons krijg je altijd het beste advies voor iedere specifieke situatie: professioneel en eerlijk. Dat maakt ons tot een waardevolle partner in alle financiële zaken: de gids voor jou als ondernemer.

ACCOUNTANCY
Ondernemerschap: dat hebben we gemeen met onze klanten. De ambities van ondernemers, de drive om vooruit te komen en de wil te groeien: het is voor ons allemaal herkenbaar. En dus weten wij ook dat een heldere ondernemingsvisie van groot belang is. Een visie waarin de strategie is bepaald en die duidelijk maakt waar je naartoe wilt met je bedrijf. Wij helpen je om je ondernemersambities waar te maken en bieden op tal van relevante aspecten de juiste ondersteuning. Van de controle op de jaarrekening en financieel-administratieve dienstverlening tot strategische en organisatorische adviezen. Ons accountancyteam is een evenwichtige mix van partners, ervaren accountants en assistenten.

FISCALITEIT
Advisering op fiscaal gebied? Dat is het werk van specialisten. Door betrokken te blijven bij jouw onderneming én je persoonlijke situatie, leggen wij steeds de juiste dwarsverbanden. Zo kunnen we je tijdig op relevante ontwikkelingen wijzen, mogelijke problemen voorkomen en eventuele kansen benutten. Aangenaam efficiënt en veelzijdig specialistisch.

Guidon groep
Actan adviseurs & accountants, Sophista fusies & overnames, en Twine business intelligence vormen een groep van bedrijven die elkaar versterken en zich via hoogwaardige advisering richten op groei en waardecreatie voor ambitieuze opdrachtgevers. Wij zijn Guidon Groep!

Ons team van professionals is dagelijks bezigom als gids voor onze klanten op te treden en hen te helpen om succesvol te zijn. Dat doen wij vanaf onze kantoren in Hoofddorp (tegen Schiphol aan) en Alkmaar.

Samenwerking is de basis.