ABN Amro

ABN AMRO MeesPierson

Algemene informatie

Uitdagende stages bij ABN AMRO MeesPierson!

In het kort
Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Wil jij je inzetten en meewerken aan een uitbreiding van het klantenbestand? Vertel jouw verhaal! We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Je werk
Klanten staan bij ABN AMRO MeesPierson centraal. Daarom is het voor ABN AMRO MeesPierson erg belangrijk dat klantbelang bovenaan de lijst staat. Je vormt samen met de collega’s van kantoren, segmenten en specialismen één team. Op half jaar basis vergeven wij 100 stageplekken. Deze stages vinden plaats op twee hoofdkantoorlocaties en de 23 private banking kantoren in Nederland.

Je profiel
Je bent een gemotiveerde student met organisatietalent en interesse voor de drijfveren van klanten. Assertiviteit, integriteit en service, zijn eigenschappen waar jij je in kan vinden en waar je collega’s op kunnen bouwen. Je bent een teamspeler die daarnaast ook zelfstandig werk kan uitvoeren. Je wilt werkervaring op doen in de financiële dienstverlening in een commerciële omgeving. Kennis van MS Office en Excel behoren tot je kernvaardigheden. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profiel! We bieden je veel kansen, zie hieronder de profieleisen.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
Je bent pro – actief;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
Je hebt een duidelijke motivatie voor de financiële sector;
Je bent nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig;
Je beschikt over goede kennis in MS Office en Excel;
Je beschikt over MBO/HBO/WO denkniveau en opleiding(zie vacature-eisen);
Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

We bieden
Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding. We hechten als organisatie meer belang aan de competenties die je bezit dan aan de studierichting. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is opnieuw door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Interesse?
Neem dan een kijkje op onze vacaturesite:
www.werkenbijabnamro.nl